Links

Headspace - Roskilde

I Headspace kan du få engageret frivillig ungerådgivning. Kig ind på hjemmesiden og se, om du kan bruge det til noget...

http://www.headspace.dk/ 

UngHolbæk - Brevkasser

På hjemmesiden for UngHolbæk gives rådgivning i brevkasser - inden for flere forskellige emner. Du kan endvidere finde masser af gode tips til aktiviteter for unge i Holbæk kommune

http://lystavlen.dk/index.php?open=346

DR/Tværs

Er en rådgivningsportal for unge. Vi giver ikke direkte rådgivning, men hjælper dig til at finde den hjælp der passer til dit problem hos et af landets rådgivningssteder.

www.dr.dk/tværs

Ungonline

Går du rundt med spørgsmål eller problemer, som du ikke ved hvem du skal dele med, kan du bruge "Ung på linje". På hjemmesiden kan de kontaktes alle hverdage mellem kl. 19 og 22. Du kan også ringe til "Ung på linje" alle hverdage mellem kl. 18 og 22, samt søndag mellem kl. 15 og 22.

http://www.ungonline.dk/

Ventilen

Ventilen er en frivillig organisation, der driver mødesteder for stille og ensomme unge mellem 15 og 25 år. Hvis du har svært ved at finde venner, eller ikke synes, at du kan tale alvorligt med dem, du har - så kan du overveje at komme i et af vores mødesteder. Her er der andre unge, der kender til problemer med generthed og ensomhed, og nogle frivillige til at sørge for, at der er trygt og hyggeligt.

www.ventilen.dkSenest opdateret 04.11.2016 08:19 af SMP